Poze Impermeabilizant pentru suprafete din marmura, dale pavaj din piatra si ciment impotriva petelor si a grasimilor (SPM) - 4 Litri

     


Impermeabilizant pentru suprafete din marmura, dale pavaj din piatra si ciment impotriva petelor si a grasimilor (SPM) - 4 Litri

: SPM4L

Pret: 675,00 RON

Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Petele pot distruge pavajele din piatra, marmura, suprafetele din granit si ciment. SPM nu doar protejeaza aceste suprafete impotriva petelor, ci le si asigura impermeabilitate la ulei si apa. Analiza microscopica a suprafetelor din marmura, granit si piatra scoate la iveala multipli pori interconectati care sunt predispusi la acumularea petelor, ceea ce duce la pierderea luciului si aspectului natural. SurfaPoreM imbraca porii suprafetelor pretioase fara a le schimba aspectul, si le confera capacitatea de a respinge petele pe baza de ulei. Astfel, este obtinut un dublu efect: protectia pasiva, prin imbracarea suprafetei porilor, si active, prin combaterea grasimilor. Un scut protector eficient!

SPM este o solutie pe baza de apa, creata special pentru a exploata puterea nanotehnologiei, cu scopul obtinerii impermeabilitatii suprafetelor pe care este aplicat. Contine un amestec de particule de diferite dimensiuni, astfel incat sa modifice usor suprafetele poroase (cum sunt marmura, granitul si piatra) si cele absorbante (cimentul sau pietrele).

Mecanismul SPM este bazat pe un concept simplu dar eficient in practica: nanoparticulele, create cu ingeniozitate astfel incat sa se potriveasca pentru porii suprafetelor pe care produsul este aplicat, patrunde si “inunda” porii care ar putea absorbi apa sau murdarie. SPM adera perfect la suprafata pe care este utilizata, asa ca protectia este permanenta si eficienta. Dupa ce produsul acopera suprafata, apa, grasimea sau murdaria nu mai reusesc sa patrunda in microsporii subtratului, datorita structurii chimice a miliarde de nanoparticule care combat moleculele “invadatoare”. Astfel este atins un tel important: protectia permanenta a porilor care sa asigure protectie impotriva petelor si o curatire usoara. Folosirea SPM nu produce nicio schimbare vizibila a suprafetei pe care a fost aplicata, si nu impiedica aerisirea acesteia.

Formula sa unica combina nanoparticulele hidrorepelente, semi-acopertie de un strat de organofluoruri, obtinandu-se astfel rezistenta la uleiuri si la schimbari extreme de temperatura. Capacitatea SPM de a-si pastra functionalitatea la temperaturi de pana la 350 gradeC, o face ideala pentru utilizarea pe blaturile de bucatarie sau alte suprafete unde se aseaza de regula obiecte fierbinti. Nanoparticulele SPM impiedica absorbtia radiatiei UV fara a afecta suprafata. Astfel se obtine o protectie superioara a substratului fara decolorare sau pierderea eficacitatii. In industrie SPM se foloseste atat prin pulverizare cat si prin inmuierea placilor de piatra in solutia de tratare. Printre referinte amintim restaurarea monumentelor arheologice, intretinerea zonelor cu trafic intens sau aplicarea pe podelele industriale care si-au pierdut luciul.

Standardele internationale de testare:
ASTM E 514 Presiunea determinata de rezistenta la apa: 5 suprafete de piatra naturala de 1 cm grosime, tratate cu SPM pe ambele parti, au fost examinate timp de 120 de ore,
sub presiune constanta de 500 Pa; reducerea infiltrarii apei – 85,4%+-2%; reducerea scurgerii de apa – 97,1%+-2%. Rezistenta la iradiera cu UV: SPM are o rezistenta la radiatiile UV de 3 ori mai mare decat a altor produse similare. Permeabilitatea la vaporii de apa: a fost determinata ca fiind procentul in care vaporii de apa “circula” printr-o mostra de piatra poroasa, in grosime de 1cm. Pocentul astfel obtinut este de 2,12%.
Rezistenta la patare EN ISO 10545-14 – suprafetele tratate cu SPM nu sunt susceptibile de a fi patate si denota o rezistenta de clasa 5.

Instructiuni de folosire
Aplicarea pe suprafete: suprafetele trebuie sa fie curate si uscate. Aplicati SPM cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare. NU este necesara diluarea. Dupa aprox. 15 minute, inainte ca SPM sa se usuce complet, indepartati excesul de produs cu o carpa moale, umeda, si lustruiti suprafata. Pe suprafetele foarte absorbante aplicati un nou strat in cel mult 3 ore. Hidroizolatia maxima are loc la 7 zile dupa aplicare.
Consum: rata estimata de consum este de 1 litru la 12- 18 mp, depinzand mult de proprietatile suprafetei pe care este aplicat produsul.

 

0723.286888 - Comenzi telefonice
luni-sambata 9-18Detalii produs


Categorie: pavaj

Greutate produs: 4 kg.

Cod produs - SKU: SPM4L


  
  

  

Branduri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!