Poze Lac de piatra, marmura, caramida 3L

     


Lac de piatra, marmura, caramida 3L

: STONEVARNISHWB

Pret vechi: 780,00 RON Reducere 32%

Pret nou: 525,00 RON

Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

  • SurfaPaint®Stone Varnish WB este un nano-polimer de inalta calitate, un lac destinat decorarii si protectiei pietrei, betonului, caramidei marmurei sau placilor ceramice.
  • Lacul este realizat pe baza unei rasini nano-acrilice care ii confera caracteristici premium: aderenta, penetrare, duritate si rezistenta la abraziune si zgarieturi.
  • SurfaPaint®Stone Varnish WB creeaza un strat protector durabil, transparent, cu rezistenta mare la petele de apa sau de ulei ori la dezvoltarea microorganismelor.
  • Procedura de aplicare este facila, timpul de uscare este rapid, suprafata tratata dobandind extrem de repede rezistenta la apa.

 

Descriere SurfaPaint® Stone Varnish WB

SurfaPaint® Stone Varnish WB este un lac acrilic transparent, pe baza de apa, ideal pentru suprafete poroase naturale si artificiale, cum ar fi: marmura, piatra, placi ceramice si placi din beton amprentat. SurfaPaint® Stone Varnish WB creeaza un film izolator ce protejeaza impotriva petelor de apa sau ulei. Este un material versatil, ce dobandeste treptat luciu, de la satinat la lucios, in functie de numarul de straturi aplicate. In plus, confera protectie suprafetelor de uzura la conditiile meteorologice, fara a se exfolia. Aplicarea sa este ideala pe suprafete orizontale sau verticale, de interior sau exterior.

Cum functioneaza SurfaPaint® Stone Varnish WB?

SurfaPaint® Stone Varnish WB se bazeaza pe rasini nano-acrilice. Polimerul nanostructurat are capacitatea de a penetra mult mai profund, comparativ cu polimerii conventionali si de a se fixa chimic de suprafata pe care este aplicat. Ca urmare, acesta ofera o foarte buna aderenta a lacului, concomitent cu o foarte buna etansare a porilor. Filmul rezultat ofera o excelenta rezistenta la abraziune si zgarieturi, ceea ce il face aplicabil pe suprafete orizontale. Mai mult decat atat, structura de polimeri ramane neafectata de razele UV din jur, oferind o solutie rezistenta la intemperii. Penetrarea polimerilor si structura sunt, de asemenea, responsabile pentru rezistenta chimica exceptionala si pentru acumularea redusa a murdariei.

Cum se aplica SurfaPaint® Stone Varnish WB?

  • Inainte de a aplica SurfaPaint®Stone Varnish WB, suprafata de aplicare trebuie sa fie curata si uscata. Orice reziduuri petroliere trebuie sa fie indepartate de pe suprafata de aplicare. O parte majora a esecurilor inregistrate dupa tratare au fost datorate pregatirii (curatarii) insuficiente a suprafetei.
  • Lacul este aplicat cu pensula, trafaletul sau cu un pistol de pulverizare fara aer.
  • Aplicati 1-2 straturi pentru un finisaj satinat si 3 straturi pentru un finisaj lucios.
  • Timp de uscare – la atingere: este de 60 min. Timpul de uscare este de 2 – 3h (la 25°C – 50%RH). Pentru a aplica un strat ulterior, lasati stratul anterior sa se usuce timp de 2 ore. Se recomanda ca suprafata tratata sa nu fie expusa la conditii climatice extreme, timp de 4-5 zile de la aplicare.

 

Care sunt beneficiile pentru suprafetele poroase tratate?

SurfaPaint® Stone Varnish WB protejeaza suprafata impotriva petelor de apa si ulei. Aspectul suprafetei de aplicare este sporit si mentinut cu trecerea timpului. In plus, suprafata este protejata de intemperii si uzura la abraziune.

Caracteristici tehnice:
Greutate specifica: 1,01 ± 0,02 gr / ml (ΕΝ ISO 2811.01 – 02, 20°C) Viscozitate: 30 ± 2 sec (DIN 53211-70/4mm, 20°C)

Proprietati:

Luciu 20°: 80 ± 2 (ΕΝ ISO 2813-99), dupa aplicarea a 3 straturi.
Test de zgariere: 45 ± 5 pm: 5 ± 2 Nt, dupa 24 de ore de la aplicare.

95 ± 5 microni: 8 ± 2 Nt, dupa 7 zile de la aplicare (EN ISO 1518-1500).

Aderenta (test “Pull off”): 2,5 ± 0,5 N /mm 2 [piatra], 3,5 ± 0,5 N / mm 2 [marmura] (EN ISO 4624-03).
Apa si rezistenta la substante alcaline: Nu sunt vizibile defecte timp de peste 24 de ore (ASTM D 1647-96). Elasticitate (verificare la rece): > 25 de cicluri (ASTM D 1211-87).
Expunerea la UV fluorescente si apa: 1000h (ASTM C 1519-1502).
Timp de uscare: 2-3 ore, 25°C – 50%RH.

Limita admisa a compusilor organici volatili (COV) – limita U.E. (Directiva 2004/42/CE) a produsului gata pregatit pentru aplicare (Categoria A/h „grunduri de impregnare”, Tip WB): 30 g/L (2010). Continutul maxim de compusi organici volatili (COV) pentru acest produs este de 25 g/L.

Aplicabilitate: Suprafata de aplicare trebuie sa fie uscata si curata. Indepartati urmele de exfoliere de pe suprafata de aplicare. Aplicati 1-2 straturi pentru un finisaj satinat sau 3 straturi pentru un finisaj lucios.
Metoda de aplicare: perie, spray sau trafalet. Timp intre doua aplicari: 2 ore. Tip de uscare – la atingere: 60min. Temperatura de aplicare: 5-35°C.

Acoperire: Rata de consum estimata este de 8-10 mp/L, in functie de porozitatea substratului.
Siguranta: Nu este periculos, conform Directivei 67/548/CEE și 1999/45/CE și modificarilor sale ulterioare. A nu se inspira aerosolii. A nu se arunca la canalizare.
Data expirarii: 18 luni de la data productiei. 


PRET:

1l  = 78 eur

3l  = 162 eur

10l = 399 eur

18l = 678 eur


REDUCERE 21% aplicabila la orice cantitate comandata pana la data de 15 martie 2020


https://www.youtube.com/watch?v=eDXG_hvnq5A

0723.286888 - Comenzi telefonice
luni-sambata 9-18Detalii produs


Categorie: socluri

Greutate produs: 3 kg.

Producator: Grecia

Cod produs - SKU: STONEVARNISHWB


  
  

  

Branduri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!