Poze Vopsea elastomerica termoizolanta si hidroizolanta pentru acoperis si piscine

     


Vopsea elastomerica termoizolanta si hidroizolanta pentru acoperis si piscine

SKU: ELASTO ROOF 10L

Pret vechi: 1.450,00 RON Reducere 20%

Pret nou: 1.150,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

 Vopsea Elastomerica termoizolanta, cu opacitate si acoperire excelenta, continut de fluoropolimeri antipatare, aderenta ridicata, flexibilitate si elasticitate, pentru acoperirea suprafetelor exterioare si acoperisuri. Rezistenta la radiatiile UV si alkaline. Termoizoleaza si hidroizoleaza. Ideal pentru acoperisuri,putand fi aplicata cu trafaletul direct peste invelisul bituminos (curatat in prealabil). Se foloseste pe suprafete orizontale si inclinate. Prin blocarea transferului termic, reflexie si prin impermeabilizarea suprafetelor ajuta la reducerea temperaturii interioare pe timpul verii. Din acest motiv se utilizeaza si pentru acoperirea tiglelor metalice.

Putere de acoperire per Litru : 2 ± 1 m2/litru ( depinde de grosimea stratului ).

DURABILITATE: minim 10 ani, maxim 25 ani (functie de intretinere)

Tripla actiune a SurfaPaint ThermoDry Elastomeric consta in:

  • reflectia radiatiei termice,
  • impiedicarea transferului de caldura
  • protectia impotriva apei pentru suprafetele exterioare vopsite.

Acoperisurile cu izolatie deficitara reprezinta motivul principal pentru transferurile de caldura in structura cladirilor. De aceea, sunt necesare cantitati mari de energie pentru racorire in timpul verii si incalzire iarna. SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric este o vopsea acrilica elastomerica de inalta calitate, cu proprietati termoizolante, ideala pentru uz exterior pe suprafete orizontale sau inclinate. Realizata cu SurfaPore® ThermoDry, vopseaua contine elemente de dimensiuni mici si foarte mici (nano) termoizolante, care contribuie la economisirea energiei in timpul iernii si verii. Particulele termoizolante impiedica transferul de caldura, reflecta radiatia termica si creaza o bariera impotriva umiditatii care are drept consecinta o importanta economisire e energiei. Durabilitate excelenta la radiatiile UV si substante alcaline. SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric formeaza o pelicula impermeabila si elastica, cu aderenta maxima, ce isi mentine elasticitatea si in conditiile unor temperaturi foarte scazute. Este rezistenta la intemperii si durabila. Fluoropolimerul prezent in compozitie face ca SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric sa fie rezistenta la murdarire si usor de curatat.

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric este o formula unica bazata pe un polimer de rasina responsabil pentru comportamentul elastomeric al vopselei in conditiile unei game variate de temperaturi externe. Prin utilizarea SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric se obtin valori ale elasticitatii mai mari de 350% si o impermeabilizare a suprafetelor (chiar daca acestea sunt inundate sau acoperite de zapada). Utilizarea SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric determina reducerea conductivitatii termice de cel putin 4 ori fata de suprafetele vopsite cu o vopsea normala (<0.1 W/(mK), ISO EN 12667) si o reflexie a radiatiei termice de 94,7% (ASTM G173-03).

Veti beneficia de cresterea eficientei energetice, reducerea amprentei de CO2 si economii tangibile. Continutul de fluoropolimer (PVDF) permite aderenta scazuta a murdariei. Practic, suprafata pe care s-a aplicat SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric va ramane curata dupa vopsire, respingand murdaria si pastrand aspectul estetic original al acesteia.

Standardele internationale de testare:
Conductivitate termica: < 0,1W/(mK), (EN ISO 12667:2004); valoarea echivalenta pentru o vopsea conventionala este 0,50 W/(mK).
Reflexia termica: 94,76 % reflectia razelor infrarosii (700nm – 2.2μm ASTM G173).
Permeabilitatea apei lichide: impermeabila, conform EN ISO 1062-3:2008.
Rezistenta fungica: rezistenta foarte buna la fungi si alge; clasa 1 conform BS3900-G6:1989.
Elasticitate: -10°C: 315%, 23°C: 381%, 60°C: 400%.
Acoperirea fisurilor: Acopera crapaturi de pana la 1,20 mm.
 

Aplicabilitate:
SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric poate fi folosita direct pe suprafete orizontale exterioare (de ex, terase) precum si pe suprafete inclinate. Este necesar ca noile straturi de zidarie sau ciment sa fie lasate sa se intareasca cel putin 3-4 saptamani inainte de aplicarea amorsei. Conditiile meteo nefavorabile, in timpul sau imediat dupa folosire, pot afecta calitatea acoperirii.
 

Pregatire:
Inainte de folosire asigurati-va ca toate suprafetele sunt curate si uscate. Indepartati orice depunere de praf, mizerie sau exfolieri ale suprafetelor ce urmeaza a fi vopsite.
 

NOTA: agitati bine inainte de folosire. Umpleti golurile si fisurile cu un chit adecvat. Suprafetele sunt amorsate cu SurfaPaint ThermoDry Elastomeric diluat cu apa pana la 50%. Temperatura de aplicare trebuie sa fie intre 5 – 35 °C.
 

Aplicare: Aplicati 2 straturi folosind o pensula de buna calitate, trafalet sau prin pulverizare fara aer, fara subtiere in prealabil. Asigurati acoperirea uniforma a muchiilor si colturilor. Straturi suplimentare pot fi aplicate la un interval de 24-36 ore dupa vopsirea anterioara.
 

Puterea de acoperire: 2 ± 1 m2/litru

Timp de uscare: De regula 4 ore, in functie de grosimea stratului aplicat. Temperaturile scazute si umiditatea ridicata vor prelungi timpul de uscare.
 

Curatarea uneltelor: toate uneltele si echipamentele ar trebui sa fie curatate imediat dupa folosire, cu apa.
 

Depozitare: pastrati produsul intr-un loc uscat, racoros, bine aerisit, departe de caldura si lumina soarelui. Inchideti cu grija cutiile partial folosite. Protejati produsul de inghet. Pentru a evita varsarea, pastrati-l si transportati-l intotdeauna in pozitie verticala. Produsul este valabil timp de 18 luni de la data fabricatiei, daca este pastrat in recipiente etanse.
 

Siguranta: NU lasati la indemana copiilor. Nu folositi recipientele goale pentru depozitarea mancarii. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul in care produsul a intrat in contact cu pielea, spalati imediat cu sapun. Nu folositi diluanti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si consultati medicul. In cazul in care produsul este inghitit mergeti imediat la doctor si prezentati eticheta produsului. Nu deversati in canalizare sau cursuri de apa. Aruncati recipientele goale in mod responsabil si corespunzator legislatiei locale.
 

Limita admisa a compusilor organici volatili (COV) – limita U.E. (Directiva 2004/42/CE) a produsului in stare “gata de utilizare” (categoria A/c „pereti exteriori cu substrat mineral”, tip WB): 40 g/L (2010). Limita maxima a COV pentru acest produs este de 30 g/L.
 

Vopsea elastomerica impermeabila cu efect de termoizolare si rezistenta la patare pentru suprafete exterioare orizontale sau inclinate


Beneficii:
Conserva energia
Izolare termica
Reflecta 94,8% din radiatiile IR
Creeaza o pelicula etansa
Elasticitate exceptionala si aderenta
Acoperire excelenta a fisurilor
Rezista la inundarea cu apa
Putere de acoperire mare si opacitate excelenta
Rezistenta excelenta la radiatii UV
Rezistenta excelenta la alcali
Stabilitate excelenta a culorilor si rezistenta la depunerile de calcar
Rezistenta excelenta la murdarire, mucegai si patare
Durata extinsa de viata
Produs pe baza de apa cu continut volatil scazut
Aplicare usoara

 

Aplicatii: Suprafete exterioare orizontale si inclinate (terase, suprafete din beton, ipsos, tigle, caramizi, lemn, gudron, bitum sau alte suprafete amorsate anterior).
 

GARANTIE: 8 ani - 10 ani

Culoare: Alba, dar poate fi folosita si ca baza pentru nuante deschise.
 

Ambalare: Recipiente de 10 litri.

 

0723.286888 - Comenzi telefonice
luni-sambata 9-18Detalii produs


Categorie: Hidroizolatii acoperis

Greutate produs: 10 kg.

Producator: Grecia

Cod produs - SKU: ELASTO ROOF 10L


  
  

  

Branduri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!